Британците да не бързат с ранни резервации за почивка в чужбина през

...
Британците да не бързат с ранни резервации за почивка в чужбина през
Коментари Харесай

Великобритания попари надеждите на гражданите си за лятна почивка

Британците да не бързат с ранни резервации за отмора в чужбина през лятото, предупреди през днешния ден английският държавен министър, отговарящ за програмата за имунизация против COVID-19, предава Ройтерс. Предупрежеднието е направено  броени часове преди да бъде оповестено ново стягане на контрола по границите на кралството.
Поводът е желание на премиера Борис Джонсън да се обмислят варианти за определяне на хотели, в които да бъдат настанявани идващите от чужбина, за да се предотврати разпространяването на новите разновидности на ковид. Отговоращият за имунизациите министър Надим Захауи съобщи по телевизия Скай нюз, че формалното известие по въпроса ще бъде направено по-късно през днешния ден. Запитан дали подготвяните ограничения значат, че е прекомерно рано за резервации за лятото, Захауи отговори: " Абсолютно ". Той напомни, че в английските лечебни заведения има 37 хиляди пациенти с COVID-19
Според Би Би Си на насилствена изолираност от 10 дни в специфични хотели ща бъде подлагани множеството идващи от Република Южна Африка, Южна Америка и Португалия.
Хотели за карантиниранe и предизвестието да не бъдат правени резервации е нов удар по туристическия бранш, който се бори за оцеляване, отбелязва Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР